huii..buntuti aq yer?

berperang dgn diri sendiri bila kita suka si dia tapi kita takut nak luahkan

assalamualaikum.. selamat malam kengkawan.. ;)
ngehehee~ yar,ini entri memang sedang terang-terang tuju pada diri aku sendirik. ketepek tepat kena kat batang idung aku.. ^^ huuu~ jom layan.. :)

amik mood jap..






yer.. saya suka awak..!

sejak bila saya suka dia?
ntah. rasenye da dua bulan jugak saya simpan perasaan ni.

WAH hebat! tak tersiksa ke?
MAHUNYEEEE~ err.. kadang-kadang laa..


tak nak luahkan kah??
OH NO~ tak mahu tak mahu. saya malu. macam mana kalau dia tak suka saya?
macam mana nnti dia jauhkan diri dari saya :( ?? macam mana??

tapi tak tersiksa kah??
HUMM....tapi saya lagi takut jika kecewa :(

yang penting biar dia tahu perasaan kau tuh.
YERR.. saya tahu tuh.. tapi kali ni saya dah piki masak-masak. saya kan muda lagi. dia pun muda lagi. kalau ade jodoh, ade lah. walau macam mana pun sekali halangannya. kan?


cakap memang senang.cuba imagine bila kau tahu dia dah ade gf.tak sedih?
HUMM.. sedih jugak. tak boleh nak bohong.gigit jari alamatnye.huuu~

dah tahu sedih,pergilah luahkan perasaan kau cepat pada dia.
ERRR.. tapi,if dia dah ade gf,macam mane pun dia muda lagi. tak mustahil jugak kalau diorang putus kan?perjalanan hidup guy tu pun masih panjang. kannn.. ?err..


*taraaa.. sambung lah eh. nak gi lipat baju. huhu.

sygg korang. love u! muahh :*

menaip ini selepas latihan koir.. :)

Assalamualaikum.. selamat malam :)


Eh,awak! nampak tak bulan malam ni? sangat cantik taw ciptaan Allah yang satu ni. Subhanallah.. :)
Bersinar-sinar  membawa rasa bahagia pada yang melihatnya. Harap-harap dpt lah menikmatinya lagi bersama orang-orang yang aku sayang. :') like mom,dad,brothers,bestfriend,n relative. HUMM.. n maybe husband in one day?hihi.. >.<



Minggu ni sangat penat. Tapi aku rasa gembira.Minggu ni dah stat pertandingan sukan anjuran MPP. semalam ada match netball dan alhamdulillah team aku dan rakan rakan menang. pelawanan petang tadi pun kami menang. harap-harap dapat ke final. :) HAH! malamnye pulak kami ada latihan koir. tu yang penat tambah-tambah pulak aku yang konduk. mybe penat sebab aku tak pandai konduk kot. hehe.




kadang-kadang rasa susah hati sebab takut sepanjang latihan tu ada menyakitkan hati siapa-siapa. HUM.. :( sekarang baru latih lagu patriotik. lagu RAYA masih belom latih lagi. MASIH BELOM GUBAH SKOR LAGU. maklumlah bukan senang. harap-harap diorang faham. saya perlukan masa dan dalam masa yang sama saya nak kami mahir dan serasi dulu dengan lagu patriotik tu. MAAFkan saya yer kawan-kawan sekalian. sayang awak semua. we are family! <3 :') love u oll.




baik lah. mekaseh sudi membaca. syg awak semua. mwahhh! ;) *boleh tlong gosokkan baju saya?hiiii~*

daa~ assalamualaikum.. :)

Count On Me. :)

Mula-mula dulu tak suka dengar, tapi sekarang dah suka lah pulak.. :)
lirik dia best :')
Friendship is forever, till end :)


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you