huii..buntuti aq yer?

ke rumah Orang Asli Temuan..enjoy picha :)

Assalamualaikum...:)))
wHooaAhhh...belog yang kian bersawang...haha..bukan bersawang jerh,berlipas,berhabuk,bersemut,bersiput dan...bersiput??erkk =.= okehh, saya silap..!!..bercicak dan sebagainya lagi lahh kan..haha..entri kali nih x cakap banyak sangat,maklum sedang kekenyangan dan assignment sedang menunggu..hehe..*ohhyeeahhh x seratus peratus boleh dipercayai..*entri kali ni aq nak upload gambar aq dan kawan-kawan aq masa pergi ke KAMPUNG ORANG ASLI TEMUAN BUKIT PAYUNG,TABOH NANING..special untuk kajian lapangan Hubungan Etnik kitorang..eh,jomm je la tengok sama-sama eikk..hahh,tak moh kutuk-kutuk taw..huhu ;)


okehh,,yg sedang landing baik punya ni ialah tok batin..beliau sngguh cool kan??haha


ni kawan aq dengan anak tok batin yg ramah ditemu ramah..=.=' erkk 

eh,ape diorang buat tu eikk??
hurmm....???



      
taraaa...!!!adik2 comel yg nyorok tadi..:)))..sedang malu2..mereka sangat sweets,kan?..:)


eh,akak2 tu pon chomell jugak kann..feewwiittt sekali ah! haha..daliah,izzah n nana ^_^


auuwww~ yg baju putih tu ah fern,pink tu aween n si baju grey yg agak teruja tu aten..hehe..cakap jer lah yg diorang sgt cute,kan?? :)))

sempat lagi tuh buad persembahan percuma..hehe..dari kiri nih nana,izzah n  siti nur  daliah..

haa..yg ni wana..:))..dia lah camerean girl kitorang..hehe..:))..eh,tngok adek tu,senyap jer kan..


ohhyaa...wana ni sangat pandai bergaya keyh...hairband dia cool..*eh nana,kao teriak ape tuh??..*

im really love diz picture! credit keyh..:))..mendatangkan satu perasaan mendalam dalam hati aq..yup..kasih seorang ibu..:'))
miss u,mom..:')



ohhhmmyyy...readers-readers kuhh..ketahui lah kalian sumer ini lah wajah pemilik blog nih..
dah tahu yg mane,kan??sekarang baru nak tunjuk..hekkk =.=' ohh,ade org kata saya chomell mase ni,thnkz <3
masa ni je laa pon kann,hokkeeiiiiiii??? =.=' hehe..

bergambar depan rumah tok batin bersama kanak2 riang-ria..eceehh..thnkz kawan2,korg cukup sporting..
sayang ahh sama korang <3


hokeiii..sampai sini jer lah entri kali ni..esok dah ahad,lusa dah isnin..manfaatkan lah cuti yg ada esok ni dengan sebaiknya k..seperti tidor siang ke,lastik cicak ke,main batu seremban ke,angkat kain rumah jiran ke..n whtsoever laa kan janji korg bahagia dan x mnyusahkan orang lain sude~~~
okeh..babai..assalamualaikum..love u ollz..mwahh!! haha..n mcm biasa..terlebih sudah~
jumpa lagi..

..gudnite encik Aa..siyess i miss u..hurmm..:)



                                                      

                                                        
                                                                    

10 comments:

  1. hey. thanx 4 da add. tak de award boleh bagi kamu. sorry sangat sangat sebab saye tak pandai buat award. but if you want. i have a segmen to promote my fellow friends.

    http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-gadiskechil-lawat-blog-saya.html

    thanx again. salam persahabatan dari alam maya.

    ReplyDelete
  2. blm pna rasenye brksmptn pi umah urg2 asli ni...
    ahdoi...emm :p

    ReplyDelete
  3. gadis kechil@thnkz to u too..:)
    salam perkenaalan yaa..:)..
    nice..:')

    ReplyDelete
  4. darinah@haha..sedap woo daliah nyanyi..:)))

    ReplyDelete
  5. uchi@haii uchi..:))..try lah pergi..seronok taw..xkesahlah kaum paepon..asalkan melawat ke tempat org,mmg seronok..:))

    ReplyDelete
  6. salam, hye. tumpang tanya, camne nak ke sana? saya dari lendu, alor gajah. adakah perlu hbungi sesapa dulu? :)

    ReplyDelete
  7. wuhh... maapla balas lmbat.. hope u hv done ur assgnment.. :)@a.afandi

    ReplyDelete