huii..buntuti aq yer?

kisah tahun baru, dan kawan lama.

Assalamualaikum. :) 1.1.2012.
Selamat menempuhi tahun 2012. ada yang sambut? korang sambut kat mana? dataran? rempitan?  tengok pertunjukan bunga api? kalau aku sebelum ni tengok bunga api dekat dalam TV atau belakang rumah je. sebab ada macha-macha yang main mercun dan bunga api. Fiuuuu~~ POMM ! hehe. humm. malam tadi, habis je meeting JKO, aku pun baliklah bilik. tak sangka tiba-tiba ada panggilan telefon dari kawan aku. teragak jugak nak angkat ke tak. *aku memang selalu begini bila ada orang kol.


dan aku angkat jugak akhirnya. :) siyess aku pon rindu nak borak dengan kau, MAH. dari pukul 11 kita borak hampir ke pukul 12. bila kredit kau habis, kau kol lagi lepas pukul 12. thankz. aku terharu juga sebab kau tak lupakan aku. dan aku terfikir kenapa kau tak kol girlfriend kau agaknya. hum.. not my business. agaknya MAH kol aku pun sebab girlfriend dia bizi kut. HAHA. takpe, atleast aku jadi pilihan nom dua utk dia kol after gf dia,kan? :) banyak yang kami borakkan. thankz MAH. aku sentiasa rasa selesa dengan kau.


tapi nampaknya keselesaan kita lebih sesuai sebagai kawan,kan? walau sejauh mana aku pergi, sejauh mana aku berlari, dan walau sejauh mana kau terbang, sejauh mana kau melayang.. aku berharap dalam hati kita, dalam ingatan kita, masing-masing tak lupakan each other. :') humm.. seronok lah juga sebab kita sambut new year 2012 ni sama-sama dalam telefon. kau cakap kau nampak bulan, nampak bintang. tapi aku tak nampak.


kau kata bulan ada disebelah barat. aku pandang sebelah barat, ahh ada bangunan senior sem 4. terhalang walaupun aku berada di tingkat 5. mungkin ada awan yang menutupi.dan kita sama-sama melihat pertunjukan bunga api di tempat yang berbeza. walaupun bunyik berdentum dentam, aku tak nampak bunga api dengan jelas. tapi aku nampak di kaki langit kelihatan cerah. :) dan.. walaupun aku tak nampak bintang, tapi aku tidur atas bintang. sebab cadar dan comforter aku ada bintang-bintang. :')




:') bff...



thankz sayang. even kau ada girlfriend, kau tak lupakan aku. dan aku akan terus anggap kau lah kawan dan abang aku yang terbaik. thankz sebab dapat sambut new year sesama. haha. apelah,ajak aku jerit sama-sama? aku malu ahh. tapi last2 aku jerit jugak SELAMAT TAHUN BARU dekat guard yang meronda kat bawah. nasib baik pakcik tu sporting. :) dan kau pun ketawa senang. *aku malu nak jerit dengan kau. if sorang2 xpe. :)


#ketawamumenyenangkanhatiku#


wish all of u my reades, n me also, be better than before. 


thankz. Assalamualaikum.



3 comments: