huii..buntuti aq yer?

someone like your ex..

Assalamualaikum guys.. :)
 imagine u'r single, (means u hv boyfie or gurlfie before diz) n one day u meet someone like him/her. wht's ur expression? lari? nanges? shocked? smiling? or.. lempang orang tu sbb nk lepaskan geram kt ex korang? hihihi.. :D jjyeaahh.. smlm aq outing dgn besfren aq, hafiza n my muncett cousin, nurul hidayah. just carik jeans,beli somting-somting n jalan-jalan gitu je lahh.. then we stopped at marrybrown.. nak melahap lah ape lagi,kan.. hehe..




 there was a man near sinks smiling to me when im wash my hands.. so, aq senyum lah balik pada dia.. balik balik je kat meja makan, kawan n cousin aq nih duk kecoh kecoh "weh, kau tak perasan ke? budak tu macam muka A**** la weh" aq pon "aiyak.. bile masa pulak?tadi dia senyum aq tengok tak sama pun" then aq pon keep eating lahh. yg dorang nih duk cakap sama la n so on lah pasal budak laki tuh.. aku cuba jugak nk tngok tapi budak tu dah takde. mybe dia kat second floor. ouh lupe. budak tu pekerja kat situ. waiter.




adelah after beberapa minit tuh budak tu turun n bile aq tenung-tenung dia, a'ah laa.. ade mcm rupe A****.. si hafiza tu pulak dengan selamber katak je panggil dia datang kat meja kitorang. kehkehkeh. berkenalan arr kitorang kat situ. tnye nama la, umor la.. segann jadinye si waiter nihh. aq pon malu jugak tpi cover je arr.. siap amik gamba lagi.. arrr~ malu malu malu. >.<  hikhik.. naseb lah customer tak ramai time nih..




 ape la sengal nye aq cakap ngan budak tu muka dia mcam kwan aq yg dah meninggal..?? upss.. last aq sempat cakap bukan meninggal dunia tapi meninggalkan universiti.. huhu.. capoii mulut aq..! dah tu padahalnye, aq yg meninggalkan universiti yg sebenar-benarnye,enn.. biase larr dah neves youu.. humm.. perasaan aq jumpe someone yg serupa ngan ex aq tuh takde la sedih pun.. teruja je.. :) lagi teruja bila tahu umur dia.. memang sukar utk dipercayai la nokss..




yeahh.. im happy to see diz.. ini lah dia orangnye.. :)
*thnkz fiza amikkan gmbar.. huhu..



kalau anyone yang kenal A**** tu, agak-agak sama tak rupa diorang? urmm.. actually he have near same name with him. nama guys ni pon AZ***.. mula-mula aq tengok guys ni aq assumed dia umur 18 to 20 lah. tapi rupa-rupanyaa.. humm.. im very shocked to hear his age. mood : tekejut dan kecewa. haha -.-' bajet nak buat laki lahh konon?? haha.. korang teka sendiri lah umur dia :) kalau korang tengokkan gambar bawah ni, sama tak gaknya rupa diorang?




 err.. sad to see diz picha. :) kenangan lama in his birthday :) ignoring diz,bebe..
just nak wat perbandingan utk korang lihat.jgn ade yg marah pulak. ;)



ex boyfie sedang bahagia gembira riang ria bercinta dengan kekasih dia.. dan aq...? bila lagi..?


#cuma boleh tersenyum#


thankz reading, bebe~ <3 u



pss~ comell jugak. haha. xD gatal



















0 comments:

Post a Comment